Gouden huwelijksjubileum voor echtpaar A. van Binsbergen-Jacobs uit Opheusden

Op dinsdag 30 oktober 2018.

Op dinsdag 30 oktober 2018 was het vijftig jaar geleden dat de heer A. (Arie, 76 jaar) van Binsbergen en mevrouw J. (Coba, 71 jaar) van Binsbergen-Jacobs uit Opheusden trouwden in Echteld. Namens de gemeente bracht wethouder Hans Keuken het gouden bruidspaar felicitaties en bloemen.

Echtpaar Van Binsbergen

De heer Van Binsbergen is geboren in Kesteren, de wieg van mevrouw Van Binsbergen stond in Echteld. Het echtpaar heeft op diverse adressen in Opheusden gewoond en nu al weer bijna 20 jaar op het huidige adres. Echtpaar Van Binsbergen kreeg zes kinderen. Het gezin is inmiddels uitgebreid met twintig kleinkinderen en één achterkleinkind.

Arie van Binsbergen werkte veel buiten, onder andere op de kraan en de bulldozer. Coba van Binsbergen zorgde ervoor dat in het gezin alles op rolletjes liep.

Ze hebben elkaar in de kerk ontmoet. “Het klikte en na twee-en-een-half jaar verkering zijn we getrouwd”, vertelt mevrouw Van Binsbergen.

Het gouden huwelijksjubileum gaat niet ongemerkt voorbij aan echtpaar Van Binsbergen. Mevrouw Van Binsbergen: “We gaan eten met de kinderen en ’s avonds is er een receptie”.

Echtpaar Van Binsbergen
Foto's door 3JetFotografie Ochten