Wekelijks spreekuur van het college

Elke donderdagavond tussen 18.30 uur en 19.30 uur

Makkelijk bereikbaar en aanspreekbaar zijn voor inwoners. Om aan deze wens tegemoet te komen, houden burgemeester en wethouders een wekelijkse spreekuur in het gemeentehuis.

Elke donderdagavond is er tussen 18.30 uur en 19.30 uur de mogelijkheid om met de burgemeester of één van de wethouders in gesprek te gaan. Om de gesprekken goed en praktisch te laten verlopen zijn er enkele spelregels:

• Gesprekken gaan uitsluitend op afspraak (u kunt dus niet zomaar binnenlopen)
  • Een gesprek met een bestuurder duurt maximaal 10 minuten
  • U kunt niet in gesprek gaan over een zaak of bezwaar dat al bij ons in behandeling is

Kop koffie

Gebruik maken van het spreekuur?

U maakt een afspraak voor het spreekuur met het bestuurssecretariaat via het algemene telefoonnummer 14 0488 (zes cijfers) of via de mail bestuurssecretariaat@nederbetuwe.nl.