Start bouw 15 woningen De Oogsthof Kesteren

Op donderdag 24 mei opende wethouder Nees van Wolfswinkel symbolisch de voordeur van een van de nieuwe woningen

Op donderdag 24 mei opende wethouder Nees van Wolfswinkel symbolisch de voordeur van een van de nieuwe woningen die er komen in project De Oogsthof in Kesteren. De nieuwe bewoners heette hij alvast van harte welkom in Kesteren.

Opening Oogsthof

In dit plan aan de Overste J.M. Kolffstraat realiseert Bouwbedrijf Van Swaay 15 woningen die inmiddels alle zijn verkocht. Het gaat om een vrijstaande woning en veertien twee-onder-één-kap die voornamelijk levensloopbestendig zijn.

Wethouder Van Wolfswinkel gaf aan dat gemeente Neder-Betuwe verheugd is met dit nieuwbouwproject vlakbij het centrum. “Ook ben ik er blij mee dat er nu levensloopbestendige woningen komen die speciaal geschikt zijn voor de oudere dorpsbewoners. Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond kunnen mensen langer zelfstandig blijven wonen. Zo is en blijft Kesteren een fijn dorp om te wonen voor mensen van alle leeftijden.”

Dat de bewoners hier zeker met veel plezier zullen wonen bevestigt Wim van Veldhuizen, directeur van Van Swaay Ontwikkelen & Bouwen. “Alle woningen zijn energiezuinig, helemaal afgestemd op de individuele wensen van onze klanten en bovendien comfortabel met standaard vloerverwarming”.

Naar verwachting zijn de woningen eind 2018 klaar en krijgen de nieuwe bewoners de sleutels.