Start Grebbezicht voor de zomervakantie

Aan de Rijnbandijk in Opheusden wordt binnenkort gestart met de bouw van Grebbezicht.

Aan de Rijnbandijk in Opheusden wordt binnenkort gestart met de bouw van Grebbezicht. Op deze unieke buitendijkse locatie wordt straks één van de mooiste appartementengebouwen van de Betuwe gerealiseerd. Het plan omvat 16 appartementen met een schitterend uitzicht op de Utrechtse Heuvelrug en op de dorpskern van Opheusden.

Na een intensief voortraject is de intentie om nog voor de zomervakantie van dit jaar te starten met de sloop en bouwwerkzaamheden. Burgland Bouw coördineert deze werkzaamheden en voert deze uit. Inmiddels zijn 15 appartementen verkocht en is er nog één penthouse beschikbaar. Voor informatie kunt u hierover contact opnemen met Joop van Maurik Makelaars.

De afgelopen jaren hebben de gemeente Neder-Betuwe, het Waterschap, Rijkswaterstaat, samen met de ontwikkelende partijen in goede samenwerking aan dit resultaat gewerkt. De kwaliteit van de entree van het dorp wordt door deze ontwikkeling versterkt en door het gevarieerd bebouwingsbeeld doet deze recht aan de oorspronkelijke dijkbebouwing. Het is de bedoeling dat medio 2019 “Grebbezicht” de entree van Opheusden definitief markeert.