Gouden huwelijksjubileum voor echtpaar S.J. van Osenbruggen-van Binsbergen uit Ochten

woensdag 3 mei 2018

Op woensdag 3 mei 2018 was het vijftig jaar geleden dat de heer S.J. (Stijn, 71 jaar) van Osenbruggen en mevrouw P. (Nelly, 70 jaar) van Osenbruggen-van Binsbergen uit Ochten trouwden in Ochten (gemeente Echteld). Namens de gemeente bracht wethouder Hans Keuken het gouden bruidspaar felicitaties en bloemen.

Echtpaar Van Osenbruggen

De heer Van Osenbruggen is geboren in Opheusden (gemeente Kesteren), de wieg van mevrouw Van Osenbruggen stond in Ochten (gemeente Echteld). Na het huwelijk hebben de heer en mevrouw Van Osenbruggen eerst vier jaar in ‘de Lichtstad’ in Ochten gewoond, daarna zijn ze in de huidige woning terecht gekomen. Hier wonen ze nog steeds met veel plezier. Echtpaar Van Osenbruggen heeft drie kinderen en zes kleinkinderen gekregen.

Stijn van Osenbruggen heeft een aantal jaar als schilder gewerkt. Door gezondheidsklachten kwam hij thuis te zitten, maar al snel vond hij werk op de ambulance. Dat heeft hij tot aan het pensioen gedaan. Nelly van Osenbruggen heeft bij Hollandia Tricot in het atelier gewerkt. Daarna werkte ze in de afwaskeuken van verzorgingshuis Elim.

Mevrouw Van Osenbruggen kan zich de eerste ontmoeting nog goed herinneren. “Dat was via de wandelclub. Stijn was bij de club in Opheusden en ik in Ochten. We maakten veel wandelingen in clubverband en toen is de vonk overgeslagen. Om vervolgens niet meer te doven.”

Echtpaar Van Osenbruggen laat het gouden huwelijksjubileum niet ongemerkt voorbijgaan. Met de kinderen maken ze een ‘Lingetocht’ en op een later moment is er met naaste familie nog een buffet.

Echtpaar Van Osenbruggen
Foto's: 3JetFotografie Ochten