Wie wil een week gastgezin zijn voor een Pools kind?

Stichting Neder-Betuwe / Pepowo zoekt gastgezinnen. Bij wie mag een Pools kind van 11 of 12 jaar logeren in de week van 23 – 30 juni?

Gemeente Neder-Betuwe heeft een stedenband met de Poolse gemeente Pepowo en de stichting verzorgt de contacten. Eén van de activiteiten die eenmaal per twee jaar worden georganiseerd is de vakantieweek. Een groep van zo’n 20 kinderen komt dan naar Neder-Betuwe om eens te ervaren hoe zo’n vakantie voelt. Thuis is daar namelijk geen geld en gelegenheid voor. De kinderen logeren bij gastgezinnen. Misschien bent u zo’n gastgezin? Hebt u zelf ook kinderen, dan is het mogelijk dat zij ook meedraaien in het programma van die week.

Meer informatie en aanmelding:

• Chris van der Werf, tel. 0488-411927
  • Alie Wennekes, tel. 0488-411923