Een aandeel in de Betuwe. Voor het Nannenberghuis? Uw stem telt!

Rabobank West Betuwe stelt een deel van haar winst beschikbaar voor het fonds ‘Een aandeel in de Betuwe’.

Met dit fonds vloeit een gedeelte van de winst van de bank terug naar de lokale gemeenschap. Verenigingen en stichtingen konden afgelopen periode hiervoor één project indienen. Als lid van Rabobank West Betuwe mag jij meebeslissen hoe dit bedrag onder verenigingen en stichtingen wordt verdeeld door het uitbrengen van je stem op twee regionale projecten die je een warm hart toedraagt. Hoe meer stemmen een project ontvangt des te hoger de bijdrage voor dit project wordt. Geef ons jouw stem van 1 tot en met 30 april 2018 op www.rabowestbetuweleden.nl.

Stem op het Nannenberghuis

Het Nannenberghuis in Dodewaard is een sociaal en cultureel onderkomen voor verenigingen, stichtingen en de mensen uit de gemeente. Het is eigendom van Stichting ‘Ons Huis’ en draait geheel op vrijwilligers. Dus zonder enige vorm van subsidie. Om het Nannenberghuis in goede staat te houden is regelmatig onderhoud nodig en ook dat wordt met vrijwilligers gedaan. Maar materialen voor het onderhoud kosten natuurlijk geld. Het gebouw is toe aan een nieuwe vloer en daarvoor wil het Nannenberghuis graag in aanmerking komen voor een bijdrage van het RABO-fonds. Draag jij ons project een warm hart toe en ben je voor 1 april lid van Rabobank West Betuwe? Stem dan nu op ons: www.rabowestbetuweleden.nl.

Namens het bestuur van de Stichting ‘Ons Huis’ Nannnenberghuis danken wij u alvast voor uw stem.