Project ‘Lingemeren’ in Echteld dingt mee naar Gelderse Prijs Ruimtelijke Kwaliteit. Steun de inzending!

Mag de Lingemeren op uw steun rekenen?

Project ‘De Lingemeren’ in Echteld dingt mee naar de Gelderse Prijs Ruimtelijke Kwaliteit. Die prijs wordt eens in de twee jaar uitgereikt door de Provincie Gelderland. Dit is de 7de editie en heeft als thema ’Landschap nieuwe stijl – toen, nu en straks’. Daarbij gaat het om Gelderse landschappen die in de loop van de tijd op grote of kleinere schaal zijn getransformeerd en een nieuwe stijl laten zien.

De inzending voor de Gelderse Prijs Ruimtelijke Kwaliteit vindt u op de website van de Provincie Gelderland via www.bitly.com/lingemeren. Ook is er door K3 een filmpje gemaakt over alle ontwikkelingen op de Lingemeren: www.bitly.com/film-lingemeren. Steun via dit adres het project!

Naar een waterrijk natuur- en recreatiegebied

De Lingemeren is een gebied dat enorm in ontwikkeling is. Want waar het gebied voorheen voornamelijk landbouwgrond met een naastgelegen camping was, is K3 samen met (natuur)organisaties, omgeving en overheden het gebied nu aan het ontwikkelen tot een waterrijk natuur- en recreatiegebied.

Hoe gaat het in zijn werk: van inzending tot uitroepen winnaar

Een jury stelt een selectie samen uit alle inzendingen. Vervolgens gaat de jury aan de slag voor de juryprijs en kan het publiek stemmen voor de publieksprijs. De provincie stelt een juryprijs en een publieksprijs van elk € 10.000,- beschikbaar. Deze prijs wordt besteed aan het gebied. Naar verwachting wordt in november de winnaar uitgeroepen.

Mag de Lingemeren op uw steun rekenen?

Het zou geweldig zijn wanneer u de Lingemeren wilt steunen met een waardering en/of een reactie. Dat kan via www.bitly.com/lingemeren. Op die pagina vindt u helemaal onderaan de mogelijkheid om te reageren. Namens de gemeente en K3 onze hartelijke dank!

Uiteraard houden wij u graag op de hoogte over de voortgang!