Maak uw melding via de Avri-app

Gratis te downloaden.

Het is u waarschijnlijk wel bekend dat u met de Avri-app uw afvalkalender altijd bij de hand heeft. Maar wist u dat u ook meldingen kunt maken via de app? Dit kan via de grote oranje meldingsbutton op het beginscherm. Maakt u liever een melding via www.avri.nl? Die mogelijkheid is er ook nog steeds.

U kunt een melding maken over:

• afval
  • openbare ruimte (alleen voor de gemeenten Buren, Neder-Betuwe, Neerijnen en Tiel)
  • handhaving en toezicht
  • klachten over Avri

Melding openbare ruimte

Woont u in de gemeente Buren, Neder-Betuwe, Neerijnen of Tiel en maakt u via de Avri-app of -website een melding over de openbare ruimte? Dan kunt u op de kaart zien of er al eerder een soortgelijke melding gemaakt is. Ook kunt u aangeven of u op de hoogte wilt worden gehouden over de voortgang van uw melding.

Gratis te downloaden

De Avri-app is beschikbaar voor Android en Apple en is gratis te downloaden. Zoek hiervoor op 'Avri' in de app-store op uw smartphone of tablet.

Avri app met aanmeldingsbutton