Geen geld voor zwemles? Vraag naar het Kindpakket Neder-Betuwe!

Kindpakket biedt mogelijkheden

Romee met zwemdiploma

Het is erg belangrijk dat je kind leert zwemmen en in ieder geval zwemdiploma A behaalt, net als Romee op deze foto. Zwemmen is niet alleen leuk en enorm gezond maar het kan ook van levensbelang zijn als je in het water raakt; want als je dan kunt zwemmen, dan kun je weer op het droge komen.

Kindpakket biedt mogelijkheden

Zwemles en het zwemdiploma halen en misschien nog andere dingen voor uw kind, dat kost natuurlijk geld. En misschien kunt u dat geld niet missen. Bijvoorbeeld omdat  u geen werk hebt en van een uitkering moet rondkomen. Of omdat u door omstandigheden hoge kosten hebt. Of er zijn misschien schulden. Misschien hebt u wel werk maar is het inkomen laag. Misschien bent u zzp’er maar zit u een tijdje zonder klussen.

Het kan door van alles en nog wat komen dat u aan uw kind niet kunt geven wat nodig is om op een fijne manier op te groeien. Daarom is er het Kindpakket Neder-Betuwe zodat heel veel tóch mogelijk is.

Meer informatie

Lees elders op onze website meer over het Kindpakket. U kunt ook mail of bellen met Joris Maier die u verder kan helpen. E-mail kindpakketnederbetuwe@gmail.com, t. 06-48072563.