Dorpshuis Ochten zoekt een voorzitter en een penningmeester

Samen verder bouwen aan het Dorpshuis

Het Dorpshuis in Ochten wordt beheerd door een compact bestuur dat wordt ondersteund door een grote groep vrijwilligers. In het bestuur zijn de functies van voorzitter en penningmeester vacant. Van de voorzitter wordt verwacht dat hij/zij op natuurlijke wijze het bestuur voorzit, knopen kan doorhakken en als vertegenwoordiger van het bestuur optreed. Van de penningmeester wordt verwacht dat hij/zij kennis van zaken heeft op financieel gebied en betalingen etc. verzorgt.

Het Dorpshuis is, na een lastige aanloop, een bruisende en dynamische plek in het dorp. Veel verenigingen en organisaties weten het Dorpshuis te vinden voor activiteiten. Daarnaast organiseert het beheerdersteam samen met de vrijwilligers tal van leuke en goed bezochte activiteiten. Momenteel wordt onderzocht of vervangende nieuwbouw een haalbare optie is.

De bestuursleden

  • Wonen bij voorkeur in Ochten
  • Zijn maatschappelijk betrokken en ondernemend en dragen het Dorpshuis een warm hart toe
  • Vinden het inspirerend om op beleids- en visieniveau bezig te zijn en een gezonde toekomst van het Dorpshuis te bevorderen
  • Hebben ervaring/affiniteit met bestuurswerk
  • Hebben bij voorkeur ervaring in contacten met overheid en/of maatschappelijke organisaties
  • Kunnen een VOG-verklaring overleggen die vergoed wordt door het Dorpshuis

Heeft u belangstelling dan kunt u uw reactie mailen naar penningmeester.soo@gmail.com. Wilt u eerst meer informatie, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met de heer Peter van Essen, interim-voorzitter, telefoonnummer 06-12981724.