Diamant voor echtpaar Van Setten-van Gelderen uit Opheusden

maandag 18 juni

Op maandag 18 juni was het zestig jaar geleden dat de heer O. van Setten en mevrouw G.M. van Setten-van Gelderen uit Opheusden trouwden. Namens de gemeente bracht burgemeester A.J. Kottelenberg het bruidspaar felicitaties en bloemen.

Echtpaar Van Setten

Het diamanten bruidspaar kreeg eveneens schriftelijke gelukwensen van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima en van de Commissaris van de Koning in de provincie Gelderland, de heer C.G.A. Cornielje.

De bruidegom (81) en de bruid (79) werden beiden in de toenmalige gemeente Kesteren geboren maar wel in een andere dorp, Otto in Opheusden en Gijsje in Kesteren. Op 18 juni 1958 werd in het Stationskoffiehuis in Kesteren – dat na de oorlog tijdelijks dienst deed als gemeentehuis - hun huwelijk voltrokken.

Hun woonplaats werd Opheusden en dat is nooit meer veranderd al verhuisden zij wel twee keer binnen het dorp. Zij mochten zes kinderen verwelkomen en inmiddels zijn er 15 kleinkinderen en vijf achterkleinkinderen. Met elkaar vierden zij het diamanten huwelijksfeest.

Zijn hele leven was de heer Van Setten boomkweker en mevrouw Van Setten zorgde voor het gezin en het huishouden.

Echtpaar Van Setten
Foto's door 3JetFotografie Ochten