De heer A. Jansen geïnstalleerd als raadslid

voor de Partij van de Arbeid

Aan het begin van de gemeenteraadsvergadering op dinsdag 3 juli 2018 is de heer A. Jansen uit Kesteren geïnstalleerd als raadslid voor de Partij van de Arbeid. Hij neemt de plaats in van mevrouw A.E.M. (Gonny) den Hartog die wegens verhuizing  naar een plaats buiten de gemeente als raadslid afscheid nam op 14 juni 2018.

Bert Jansen (66) was eerder raadslid voor dezelfde partij, van 10 november 2005 tot 10 maart 2010. Van 2010 tot 2014 en sinds 29 maart 2018  tot 3 juli was hij burgerraadslid.

Bert Jansen ontvangt bloemen van burgemeester Kottelenberg nadat hij als raadslid is geïnstalleerd.

Bloemen voor Bert Jansen die zojuist  is geïnstalleerd als raadslid voor de PvdA in de gemeente Neder-Betuwe.