Verkiezingsdebatten over leefbaarheid in onze dorpen

Verkiezingsdebatten, jongerendebat en groot lijsttrekkersdebat

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart 2018 worden in Ochten, Dodewaard en Kesteren debatten gehouden met als thema ‘leefbaarheid in de dorpen van Neder-Betuwe’.

• Eerst gaan kandidaten van de politieke partijen met elkaar hierover in debat.
  • Daarna kan het publiek vragen stellen over thema’s die in het eerste deel nog niet aan bod zijn gekomen. De kandidaten van de partijen gaan deze vragen beantwoorden.

Verkiezingenlogo

Elke bijeenkomst start om 19.30 uur en duurt tot ca. 21.45 uur. Welkom!

Dit zijn de data:

• Dinsdag 27 februari in Dorpshuis Ochten over leefbaarheid in Ochten, Eldik, Echteld, IJzendoorn en Pottum.
  • Dinsdag 6 maart in De Eng te Dodewaard. over leefbaarheid in Dodewaard, Hien en Wely.
  • Dinsdag 13 maart in Ons Dorpshuis te Kesteren over leefbaarheid in Kesteren en Opheusden.

Jongerendebat op 14 februari

Op woensdag 14 februari om 10.00 uur gaan studenten van het Van Lodenstein College, Pantarijn en Helicon met elkaar in debat  in de raadszaal van het gemeentehuis. Iedereen is welkom om te luisteren.

Groot lijsttrekkersdebat

Op donderdag 15 maart om 20.00 uur in er in de raadszaal het ‘Groot lijsttrekkersdebat’ onder leiding van Eric Wijnacker. Van harte welkom om bij dit debat aanwezig te zijn.