NAH Neder-Betuwe en Buren

Welzijn Rivierstroom nodigt volwassen inwoners met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) uit om mee te gaan naar de ontmoetingsochtend van Pluryn in Tiel op maandag 29 januari.

Welzijn Rivierstroom komt regelmatig mensen met NAH tegen en weet dat sommigen ook graag andere mensen met NAH willen ontmoeten. De bijeenkomsten zijn gericht op het geven van informatie en het ontmoeten van elkaar.

Welzijn Rivierstroom kent al enkele inwoners die meegaan, maar wil graag zoveel mogelijk mensen met NAH bereiken die hier behoefte aan hebben. Voor vervoer kan de eerste keer zeker worden gezorgd, mocht dat nodig zijn.

Deze bijeenkomst is in de ochtend, maar in de loop van het jaar zullen er ook avondontmoetingen zijn. Het NAH-Trefpunt vindt plaats op maandag 29 januari van 10.00-12.00 uur in Wijkcentrum Westroyen, Predikbroedersweg 14 in Tiel.

Voor meer informatie over deze ochtend en om mee te gaan kunnen inwoners contact opnemen met Frederike Burgers op 06-22615246 (frederikeburgers@welzijnrivierstroom.nl) of met Ankie Bongers op 06-22154619 (ankiebongers@welzijnrivierstroom.nl).