Heeft u zich al opgegeven voor de Vitaliteitstest/informatiedag?

Geen vervoer? Klaartje rijdt!

Bent u inwoner van Echteld, IJzendoorn of Ochten? En bent u 55 jaar of ouder? Dan heeft u – als het goed is – een uitnodiging met antwoordkaart ontvangen om op zaterdag 10 februari naar Sporthal De Linie in Ochten te komen. Opgeven kan nog tot 5 februari. Als u geen vervoer hebt, dan kunt u met bus Klaartje naar de sporthal komen, gratis.

In De Linie kunt u op het afgesproken tijdstip deelnemen (u ontvangt daarover ná 5 februari een bericht) aan de vitaliteitstest en u kunt kennismaken met de mogelijkheden op het gebied van bewegen en sociale bezigheden.

Sporthal De Linie

Geen antwoordkaart bij uw brief? Bellen of mail mag ook

Bij een aantal uitnodigingen bleek geen antwoordkaart te zitten. Is dat bij u het geval, dan kunt u zich bij Joris Maier ook aanmelden via telefoon 06 – 48 07 25 63 of via e-mail joris@healthclubjulien.nl

Geen vervoer? Maak gebruik van Klaartje

Hebt u geen vervoer om naar sporthal De Linie te komen, dan kunt u vragen naar bus ‘Klaartje’. Bel hiervoor op werkdagen tussen 9 en 11 uur – uiterlijk donderdag 8 februari -   het telefoonnummer  06 42 25 14 47. De kosten van Klaartje (per rit € 2,50) betaalt gemeente Neder-Betuwe voor diegenen die naar de vitaliteitstest komen.

Testonderdelen

De testonderdelen worden afgenomen door goed geïnstrueerde mensen en bestaan uit onder andere: invullen vragenlijst, bloeddruk meten, BMI bepalen (lengte en gewicht), handknijpkracht, beenkracht, reactietest, handvaardigheidstest, schouderlenigheid, lopen en keren, wandeltest. Verschillende deskundige lokale zorgaanbieders zijn ter ondersteuning aanwezig.

Handknijpkracht

Bloeddruk meten

Maak ook kennis met…

de mogelijkheden voor bewegen en sociale bezigheden. De aanbieders van sporten en bewegen zijn er en ook verenigingen en clubs op het gebied van zang, muziek, schilderen en andere creatieve uitingen. Hebt u bepaalde wensen? Laat het die dag weten.

Organisatie en uitvoering

Deze dag met vitaliteitstest en informatiemarkt is een initiatief van gemeente Neder-Betuwe en wordt uitgevoerd in samenwerking met de Neder-Betuwse buurtsportcoaches, de Ochtense huisartsenpraktijken, beweegaanbieders en vertegenwoordigers van (sociale) verenigingen en clubs.