Doet u mee? Om samen Neder-Betuwe energieneutraal te maken

De ‘Neder-Betuwse Coöperatie Rivierenstroom’ is op initiatief van inwoners uit de gemeente ontstaan.

Gedreven vrijwilligers willen samen met u werken aan een duurzame toekomst. Voor alle inwoners, ondernemers en bezoekers van gemeente Neder-Betuwe.

Hoofdtaak: duurzame energie

Hoofdtaak is: zoveel mogelijk duurzame energie. Dat is te bereiken door samen na te denken en te werken aan projecten over duurzaamheid, klimaatvisie, energieopwekking en energiebesparing. Bent u geïnteresseerd? Doe mee zodat we voor elkaar betekenisvolle gesprekspartners zijn. Meld u aan bij info@rivierenstroom.eu of kijk op de site voor meer informatie www.rivierenstroom.eu.

EnergieQuiz voor leerlingen groep 8 basisscholen Neder-Betuwe

De ‘Neder-Betuwse Coöperatie Rivierenstroom’ heeft een leuke energieQuiz uitgezet voor de leerlingen van groep 8 van alle basisscholen in  Neder-Betuwe. De leerlingen kunnen meedoen via hun school in de actieperiode 10 t/m 24 januari 2018. Er zijn leuke prijzen te winnen. Elk kind dat meedoet ontvangt sowieso een attentie. De prijsuitreiking is op  vrijdag 2 februari tijdens de ‘Warme Truiendag’.

Deze actie is georganiseerd in samenwerking met Natuur- en Milieueducatie (NME) Betuwe.

Meisje