€ 400,- voor vrijwilligersorganisaties Neder-Betuwe!

Welzijn Rivierstroom wil vrijwilligersorganisaties in Neder-Betuwe helpen met NLdoet

Welzijn Rivierstroom wil vrijwilligersorganisaties in Neder-Betuwe helpen met NLdoet en de bijbehorende aanvraag van maximaal € 400,- aan financiële ondersteuning via het Oranjefonds. Daarvoor organiseert Welzijn Rivierstroom op dinsdag 16 januari een avond waarbij organisaties direct hun aanvraag kunnen opsturen.

Met NLdoet kunnen vrijwilligersorganisaties op 9 en 10 maart 2018 samen een deel van hun clubgebouw schilderen of repareren, een nieuwe kast aanschaffen die in elkaar gezet moet worden, iets doen voor de buurt of iets organiseren voor eenzame mensen. Juist de financiële bijdrage van maximaal € 400,- maakt het interessant om mee te doen voor clubs en organisaties. Maar op = op, dus organisaties moeten er wel op tijd bij zijn. Liever dus ook niet wachten en direct de aanvraag doen via www.nldoet.nl. Houd de klus relatief klein, zodat het overzichtelijk is voor de eigen organisatie en aantrekkelijk voor nieuwe vrijwilligers.

Op 16 januari van 19.30-21.00 uur helpt Welzijn Rivierstroom organisaties bij het aanmelden van de NLdoet-klus en het aanvragen van de financiële ondersteuning. Meld je voor 14 januari aan voor dit info-uurtje via folkertkooistra@welzijnrivierstroom.nl of bel 06-19544160 en zorg dat jouw organisatie meedoet met NLdoet. Locatie wordt bekend gemaakt na aanmelding.