Taalcursussen Engels, Duits, Frans en Spaans

In Ons Huis Dodewaard bij voldoende belangstelling

Talen

Stichting ‘Ons Huis’ wil met ingang van september 2018 diverse taalcursussen in het Nannenberghuis in Dodewaard organiseren als daarvoor voldoende belangstelling is. Daarom de vraag: wie wil graag een cursus Engels, Duits, Frans of Spaans volgen? Meld u dan alvast vrijblijvend aan.

Om het cursusgeld zo laag mogelijk te houden, zou het aantal van 8 tot 10 deelnemers per taal mooi zijn. Diverse mensen hebben hun belangstelling al getoond. Wie wil ook graag de cursus volgen en naar welke taal gaat uw interesse uit? Laat het via het formulier op onze gemeentepagina in Hét Gemeentenieuws weten. Inlevering van dit formulier verplicht u zich nog niet tot deelname. Zodra het aantal belangstellenden bekend is, maken we afspraken met de docenten en wordt u de hoogte gesteld van zaken als kosten en data. Daarna kunt u zich definitief aanmelden voor een cursus.

Dit formulier inleveren bij: Corrie van Schaik – Acaciastraat 9 – 6669 EM Dodewaard. Aanmelden via e-mail kan ook: cavanschaik.schouten@gmail.com

Formulier
Het formulier van de gemeentepagina in Hét Gemeentenieuws