Fietsen en wandelen door mooi Rivierenland! Misschien een idee voor de lente straks?

Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland start in 2018 met een uitgave RVRNLND-magazine en een magazine ROUTES. Ze zijn ook verkrijgbaar in de gemeente Neder-Betuwe.

Er staan overzichtelijke kaart met fiets- en wandelroutes en Toeristisch Overstap Punten in Rivierenland (Neder-Betuwse wandel- en fietsroutes kun je vinden op pagina 19 en 20.)

Ontdek de pareltjes van verrassend Neder-Betuwe!  Neder-Betuwe, een groene gemeente met een rijke historie!

Op Rivierenland.biz vind je alvast de online edities van de magazines.

Logo 1

Logo 2