27 februari: Verkiezingsdebat in Ochten

Centraal staat de leefbaarheid in Echteld, IJzendoorn en Ochten.

Praat mee tijdens het verkiezingsdebat op dinsdag 27 februari, 19.30 uur in het Dorpshuis Ochten.

Over leefbaarheid

Op deze avond gaan de gemeenteraadskandidaten van de politieke partijen met elkaar in debat. Centraal staat de leefbaarheid in Echteld, Ochten en Eldik, IJzendoorn en Pottum.
Met onder meer:

• Windmolens en duurzaamheid
  • Parkeren op en rondom het dorpsplein
  • Buurtoverlast

Wat vindt de politiek er van? Welke problemen zijn er? En welke oplossingen stellen zij voor?

U mag het zeggen waarover het nog meer mag gaan

Draag ook onderwerpen aan en stel vragen aan de politiek.

Nog meer verkiezingsdebatten

Na deze avond zijn er nog de volgende debatavonden in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart:

• Dinsdag 6 maart om 19.30 uur in De Eng in Dodewaard.
    Over de leefbaarheid in Dodewaard, Hien en Wely.
    Met onder meer discussie over: Binden van jongeren aan de eigen kern / Beperkingen gebruik van kantines verenigingen / Buurtoverlast. En over onderwerpen die u en jij inbrengen.

• Dinsdag 13 maart om 19.30 uur in Ons Dorpshuis in Kesteren.
    Over de leefbaarheid in Opheusden en Kesteren.
    Met onder meer discussie over: Hoe verder met de winkelconcentratie? / Vrijwilligerswerk / Buurtoverlast. En over onderwerpen die u en jij inbrengen.

• Donderdag 15 maart van 20.00 - 21.30 uur: Groot Verkiezingsdebat in de raadszaal van het gemeentehuis onder leiding van Eric Wijnacker  van De Gelderlander.

Verkiezingsavond op 21 maart

Raadzaal gemeentehuis. Vanaf 20:00 tot circa 01:30 uur met:

• Steeds op de hoogte van binnenkomende uitslagen uit Neder-Betuwe
  • Reacties van lokale politici op de uitslagen
  • Beelden  verkiezingsuitzending NOS