JOP vernield - getuigen gevraagd

JOP

Nog voordat de nieuwe JOP (Jongerenontmoetingsplaats) in gebruik was genomen, was-ie al vernield. Het overkwam de jongeren uit Kesteren in november en ze waren woest. “De lol die wij er in hadden was wel even weg.” De JOP was samen met jongerenwerker Ralf Reinders en Geurt van Ledden van gemeente Neder-Betuwe geregeld. Die zijn er ook zeer ontstemd over. Ralf: “De geruchten gaan dat de vernielingen zijn gedaan door jongeren uit naburige dorpen, maar ja, wie zijn het? wie kan je hierop aanspreken?”

JOP

Het verzoek aan de buurt en aan mensen die langskomen en iets verdachts zien of hebben gezien: meld het bij de politie of aan de gemeente. Dank voor uw medewerking. De JOP is inmiddels weer hersteld.