Inwonersenquête over ondersteuning en waardering mantelzorg en vrijwilligerswerk

Reageren kan tot maandag 7 januari 2019

Enquête inwoners Neder-Betuwe: Wat vindt u van de ondersteuning en waardering van mantelzorgers en vrijwilligers?

Een brief voor elk huishouden in Neder-Betuwe in de eerste week van december. Met daarin de vraag om mee te doen aan een onderzoek of de ondersteuning en waardering van vrijwilligers en mantelzorgers voldoende is. Het onderzoek verrichten wij in samenwerking met Labyrinth Onderzoek & Advies die een vragenlijst samenstelde en die te vinden is op www.onderzoek-neder-betuwe.nl.

VVV-bon

Meedoen kan tot maandag 7 januari 2019. Het is een anoniem onderzoek dus de antwoorden zijn niet te herleiden naar degene die de enquête invult. Invulling kost ongeveer 10 minuten. Onder de deelnemersverloten wij tien VVV-bonnen van elk 20 euro.

Vragen of hulp bij het invullen

Heeft u vragen over het invullen van de enquête? Neem dan contact op met Labyrinth via tel. 030 – 262 71 91 of mailnaar e.waterberg@labyrinthonderzoek.nl. U kunt de vragenlijst ook samen met een familielid of naaste invullen. Wilt u liever uw mening geven via de telefoon? Dat kan. Ook dan kunt u bellen naar 030 – 262 71 91. Een medewerker van Labyrinth neemt dan de vragenlijst met u door en noteert uw antwoorden.

Alvast hartelijk dank voor uw bereidheid om deel te nemen aan het onderzoek. Uw mening is belangrijk. Met uw antwoorden kunnen wij de ondersteuning en waardering van vrijwilligers en mantelzorgers verbeteren. Dat verdienen ze. Want zij zijn onmisbaar voor de samenleving in onze dorpen.