Hebt u de enquête al ingevuld?

Wat vindt u van de ondersteuning van mantelzorgers en vrijwilligers? Worden ze genoeg gewaardeerd? Gemeente Neder-Betuwe wil het graag weten? Daarom kreeg elk huishouden in onze gemeente begin december een brief met de vraag om de enquête in te vullen. Inzenden kan nog tot maandag 7 januari 2019. U maakt dan gelijk kans op een VVV-bon. Alvast dank!

Het onderzoek verrichten wij in samenwerking met Labyrinth Onderzoek & Advies die een vragenlijst samenstelde. Deze vragenlijst is te vinden op www.onderzoek-neder-betuwe.nl.

Anoniem onderzoek

Het is een anoniem onderzoek dus de antwoorden zijn niet te herleiden naar u. Invulling kost ongeveer 10 minuten. Onder de deelnemers verloten wij tien VVV-bonnen van elk 20 euro.

Vragen of hulp bij het invullen

Heeft u vragen over het invullen van de enquête? Neem dan contact op met Labyrinth via tel. 030-2627191 of mail naar e.waterberg@labyrinthonderzoek.nl. U kunt de vragenlijst ook samen met een familielid of naaste invullen.

Uw mening geven via de telefoon

Wilt u liever uw mening geven via de telefoon? Dat kan. Ook dan kunt u bellen naar 030-2627191. Een medewerker van Labyrinth neemt dan de vragenlijst met u door en noteert uw antwoorden.

Alvast hartelijk dank voor uw bereidheid om deel te nemen aan het onderzoek. Uw mening is belangrijk. Met uw antwoorden kunnen wij de ondersteuning van vrijwilligers en mantelzorgers verbeteren. Dat verdienen ze.

Loesje