Gouden huwelijksjubileum voor echtpaar W. van Binsbergen-Van Os uit Dodewaard

6 december 2018

Op donderdag 6 december 2018 was het vijftig jaar geleden dat de heer W. van Binsbergen (Wout) en mevrouw H.C. van Binsbergen-van Os (Bep) uit Dodewaard trouwden in de gemeente Maurik. Namens de gemeente bracht wethouder Hans Keuken het gouden bruidspaar felicitaties en bloemen.

Echtpaar Van Binsbergen

De heer Van Binsbergen zag 75 jaar geleden het levenslicht in Opheusden, mevrouw Van Binsbergen kwam 74 jaar geleden ter wereld in Ravenswaaij. Na hun huwelijk zijn Wout en Bep verhuisd naar Oosterbeek, na ongeveer twaalf jaar zijn zij verhuisd naar Dodewaard en daar wonen ze nog steeds. Echtpaar Van Binsbergen heeft twee zoons gekregen.

De heer Van Binsbergen werkte zijn hele leven bij Rijkswaterstaat, waar hij opklom van opzichter naar hoofd van de afdeling Onderhoud & Verbetering. Mevrouw Van Binsbergen was kindermeisje voordat ze trouwde, na het huwelijk zorgde ze ervoor dat het in het gezin op rolletjes liep.

Met een gezellig samenzijn met een hapje en drankje met de familie staat echtpaar Van Binsbergen stil bij hun gouden huwelijksjubileum.

Echtpaar Van Binsbergen
Foto's door 3JetFotografie Ochten