Gouden huwelijksjubileum voor echtpaar W. Vonk-van Veenendaal uit Kesteren

op 27 december 2018

Op donderdag 27 december 2018 was het vijftig jaar geleden dat de heer W. Vonk (Wim) en mevrouw E. Vonk-van Veenendaal (Bets) uit Kesteren trouwden in de gemeente Rhenen. Namens de gemeente bracht wethouder Stefan van Someren het gouden bruidspaar felicitaties en bloemen.

Echtpaar Vonk

De heer Vonk zag 68 jaar geleden het levenslicht in de gemeente Lienden, mevrouw Vonk kwam 68 jaar geleden in Elst (gemeente Rhenen) ter wereld. Echtpaar Vonk heeft 32 jaar in Lienden gewoond. Daarna verhuisde het echtpaar naar Kesteren. De heer en mevrouw Vonk hebben drie kinderen gekregen.

Wim Vonk is vrachtwagenchauffeur geweest, hij reed zowel in het binnen- als het buitenland. Bets Vonk werkte jarenlang bij de sigarenfabriek Panter in Veenendaal.

Omdat de huwelijksdatum kort na de kerstdagen is, staat echtpaar Vonk op een later moment stil bij hun gouden huwelijksjubileum.

Echtpaar Vonk
Foto's door 3JetFotografie Ochten