Gouden huwelijksjubileum voor echtpaar H. Vonk-Klaassen uit IJzendoorn

op 20 december 2018

Op donderdag 20 december 2018 was het vijftig jaar geleden dat de heer H. Vonk (Henk) en mevrouw G.H. Vonk-Klaasen (Gerrie) uit IJzendoorn trouwden in Ochten. Namens de gemeente bracht wethouder Hans Keuken het gouden bruidspaar felicitaties en bloemen.

Echtpaar Vonk

De heer Vonk zag 71 jaar geleden het levenslicht in de gemeente Echteld, mevrouw Vonk kwam daar 67 jaar geleden ook ter wereld.

Na het huwelijk is het echtpaar in IJzendoorn gaan wonen en daar zijn ze twee keer verhuisd, maar nooit uit weggegaan. Henk en Gerrie Vonk hebben drie dochters en zes kleinkinderen gekregen.

In het werkzame leven is Henk Vonk zelfstanding ondernemer in de metaalhoek (machinebouw) geweest, Gerrie Vonk zorgde voor het gezin met opgroeiende kinderen. Toen de kinderen groter waren, heeft zij als Alpha-hulp bij oudere personen huishoudelijk werk gedaan.

Echtpaar Vonk staat bij hun gouden huwelijksjubileum stil tijdens een etentje met familie en vrienden.

Echtpaar Vonk
Foto's door 3JetFotografie Ochten