Gouden huwelijksjubileum voor echtpaar F.J. van Beem-Janssen uit Ochten

op donderdag 27 december 2018

Op donderdag 27 december 2018 was het vijftig jaar geleden dat de heer F.J. van Beem (Frits) en mevrouw C.F. van Beem-Janssen (Trina) uit Ochten trouwden. Namens de gemeente bracht wethouder Hans Keuken het gouden bruidspaar felicitaties en bloemen.

Echtpaar Van Beem

De heer Van Beem zag 73 jaar geleden het levenslicht in de gemeente Echteld, waar mevrouw Van Beem 69 jaar geleden ook ter wereld kwam.

Het echtpaar is nooit verhuisd, de heer en mevrouw Van Beem wonen dus al vijftig jaar in hetzelfde huis. Ze hebben twee kinderen en één kleinkind gekregen.

Frits van Beem heeft jaren bij het Gelderse Straal- en Schildersbedrijf (GSB) in Ochten gewerkt, Trina van Beem werkt een aantal jaren als winkelmedewerker bij de Vivo en zorgde daarnaast voor het gezin.

Het echtpaar staat in besloten kring stil bij hun gouden huwelijksjubileum.

Echtpaar Van Beem
Foto's door Foto Van Beek Dodewaard