Enquête over mantelzorgers en vrijwilligerswerk

Invullen kan nog tot maandag 7 januari

Hebt u de enquête al ingevuld? De enquête over wat u vindt van de ondersteuning en waardering van mantelzorgers en vrijwilligers door gemeente Neder-Betuwe. Elk huishouden in onze gemeente ontving begin december een brief om hieraan mee te doen. Inzenden kan nog tot maandag 7 januari. U maakt dan gelijk kans op een VVV-bon. Alvast dank!

Met uw antwoorden kunnen wij de ondersteuning en waardering van vrijwilligers en mantelzorgers waar nodig verbeteren.

Anoniem onderzoek

Het onderzoek verrichten wij in samenwerking met Labyrinth Onderzoek & Advies die een vragenlijst samenstelde. Deze vragenlijst is te vinden op www.onderzoek-neder-betuwe.nl.

Het is een anoniem onderzoek dus de antwoorden zijn niet te herleiden naar u. Invulling kost ongeveer 10 minuten. Onder de deelnemers verloten wij tien VVV-bonnen van elk 20 euro.

Vragen of hulp bij het invullen

Heeft u vragen over het invullen van de enquête? Neem dan contact op met Labyrinth via tel. 030-2627191 of mail naar e.waterberg@labyrinthonderzoek.nl.

U kunt de vragenlijst ook samen met een familielid of naaste invullen.

Uw mening geven via de telefoon

Wilt u liever uw mening geven via de telefoon? Dat kan. Ook dan kunt u bellen naar 030-2627191. Een medewerker van Labyrinth neemt dan de vragenlijst met u door en noteert uw antwoorden.