Workshop ‘Mailchimp’ voor vrijwilligers 2 oktober

Aanmelden uiterlijk 13 september.

De workshop ‘E-mailnieuwsbrieven maken en verzenden’ is voor vrijwilligersorganisaties die direct én persoonlijk een grote groep mensen willen bereiken. De gratis training is voor vrijwilligersorganisaties die serieuze plannen hebben om een nieuwsbrief te gaan versturen of die daar net mee begonnen zijn. Aanmelden uiterlijk 13 september. Welzijn Rivierstroom heeft vier plekken gereserveerd bij een reguliere training van Dua Communicatie voor de workshop ‘E-mailnieuwsbrieven maken met mailchimp’. Vier vrijwilligersorganisaties die actief zijn in de gemeente Buren en Neder-Betuwe kunnen hieraan deelnemen.

Na afloop van de interactieve training kan de cursist zelfstandig nieuwsbrieven opzetten, versturen en analyseren. De deelnemende vrijwilliger krijgt inzicht in de werking van MailChimp en in de kracht van het versturen van een digitale nieuwsbrief. Welke content geschikt is en wat een goede onderwerpregel is, komen ook aan bod.

De workshop is op 2 oktober. Vier deelnemersplekken blijven in elk geval tot 13 september gereserveerd voor aanmeldingen via Welzijn Rivierstroom. Na die datum is aanmelding nog wel mogelijk, maar kan de cursus vol zitten.

De workshop ‘Mailchimp’ vindt op dinsdag 2 oktober plaats in Tiel van 9.00 tot 12.30 uur.

In de Workshopladder Vrijwilligers van Welzijn Rivierstroom staat onder welke voorwaarden aan deze training deelgenomen kan worden. Aanmelden tot uiterlijk 13 september 12.00 uur. Informatie: 0344-602337 of mail naar info@welzijnrivierstroom.nl.