Kom op de Kwekerij!

Zaterdag 22 september van 10 - 16 uur.

Kom op de kwekerij

Een leuk dagje uit voor jong en oud!

Vanuit TCO (Boomkwekersvereniging Tree Centre Opheusden) wordt door de werkgroep ‘Kom op de Kwekerij’ een open familiedag georganiseerd. Tijdens de open dag zullen er op de deelnemende bedrijven o.a. diverse demonstraties en activiteiten plaatsvinden. En kunt u van alles te weten komen over de boomkwekerijsector in het algemeen.

Het hele gezin is welkom om de diversiteit binnen de boomkwekerij te komen ontdekken. Zie wat er zoal mogelijk is binnen deze mooie groene sector. Denk aan de nieuwste snufjes zoals: Hightech - Drones - Precisietechniek - Robotisering. Maar er is ook aandacht voor: Duurzaamheid - Internationale handel - Economisch belang – Scholings opleidingen op alle niveaus - Positieve klimaat beïnvloeding – Luchtzuivering - CO2 vastlegging. Wij, mensen kunnen niet zonder bomen! Ook voor kinderen is er volop activiteit, even springen op een springkussen of liever deelnemen aan een speurtocht op het bedrijf? Kortom genoeg te beleven voor jong en oud!

Er zijn 3 verschillende teelttype bedrijven waar u een bezoek kunt brengen:
1. Batouwe Boomkwekerijen B.V. Engelandstraat 1B │6669 DX Dodewaard
2. B&P Handelskwekerijen Opheusden Rijnbandijk 131 │4043 JK Opheusden
3. Combinatie Mauritz B.V. Lakemondsestraat 2 A │4043 JD Opheusden

Zaterdag 22 september 2018 10.00 – 16.00 uur. De toegang is gratis! Noteert u de datum alvast in uw agenda? De koffie staat klaar… En voor de kinderen is er een leuk presentje, maar op=op.

Werkgroep Kom op de Kwekerij, Hennie Brienesse, Gerdine Dekker, Erik Mauritz, Herman Mauritz en Johan Verwoert