Een activiteit voor het hele gezin! Doe mee en wordt beloond voor je inzet!

Week van de Opvoeding 1 t/m 7 oktober 2018

Logo Week van de Opvoeding

Wat is een goede opvoeding? Wat vind je belangrijk in het ouderschap en wat doet het met je? Opvoeden doe ook je samen met je gezin. Breng dit op een ludieke manier in beeld!

Maak een foto!

Het is heel simpel om mee te doen:

1. Maak een foto waarop jullie als gezin samen een activiteit of spel doen.
  2. Schrijf op waarom samenwerken in je gezin leuk en waardevol is.
  3. Stuur de mooiste foto met de tekst op naar nederbetuwebloeit@nederbetuwe.nl.

Inzenden kan tot en met woensdag 3 oktober 2018.

Samen opvoeden

De Week van de Opvoeding 2018 (1 t/m 7 oktober) gaat over ‘Opvoeden is Samenspel’. Ouders én professionals die te maken hebben met opvoeden staan er niet alleen voor. Ze ontmoeten elkaar en wisselen gedachten uit. Het gaat om het bewust worden en uitspreken van opvoedvragen en vragen rondom het ouderschap die veel ouders hebben.

Wat gebeurt er met uw foto?

• Alle inzendingen komen in het Gemeentenieuws, Neder-Betuwe.nl, Facebook en Twitter van gemeente Neder-Betuwe.
  • Het preventieteam ‘Neder-Betuwe Bloeit!’ beloont de leukste foto en neemt op 5 oktober contact met u op, als u diegene bent.
  • Uw gezin wordt dan later uitgenodigd om een kleine beloning in ontvangst te nemen van een wethouder van Neder-Betuwe.

Wij zien uw foto en reactie graag tegemoet!

Meer informatie?

Bij vragen kunt u contact opnemen met nederbetuwebloeit@nederbetuwe.nl.