Workshop nieuwe privacywet voor vrijwilligersorganisaties

dinsdagavond 8 mei

Welzijn Rivierstroom organiseert op dinsdagavond 8 mei een basisworkshop over de nieuwe privacywet voor vrijwilligersorganisaties. De workshop is bedoeld voor organisaties die nog niet begonnen zijn met de nieuwe privacyregels of er net een begin mee hebben gemaakt.

In deze workshop krijgen organisaties een korte toelichting op de nieuwe wet, is er gelegenheid om vragen te stellen en krijgen organisaties handvatten om zelf aan de slag te gaan met de praktische uitwerking van de nieuwe wet.

Welzijn Rivierstroom wil de workshop zo praktisch mogelijk houden, zodat organisaties op een relatief eenvoudige manier zelf stappen kunnen zetten om aan de nieuwe privacywet te voldoen. Vrijwilligers hebben immers vaak al genoeg werken zitten niet te wachten op nog meer. Maar ook vrijwilligersorganisaties zullen aan de wet moeten voldoen. Waar Welzijn Rivierstroom dit eenvoudiger kan maken, wil zij daarbij helpen met informatie, advies en ondersteuning.

De workshop vindt plaats in het dorpshuis in Kesteren aan de Nedereindsstraat 27a van 19.30-21.30 uur. Opgeven kan via Welzijn Rivierstroom door te mailen naar info@welzijnrivierstroom.nl of te bellen met 0344-602337.