Ruilmiddag sportkleding op 13 september in Ochten

Locatie: Sporthal De Linie, Liniestraat 2a in Ochten

Op woensdag 13 september tussen 16.00 en 18.00 uur is er een ruilmiddag voor sportkleding. Locatie: Sporthal De Linie, Liniestraat 2a in Ochten

Kinderen en jongeren uit Neder-Betuwe kunnen dan hun oude/te kleine sportkleding en materiaal omruilen voor andere sportkleding en spullen.

Inzamelen sportkleding en -materiaal

Heeft u nog sportkleding of sportattributen thuis liggen die u beschikbaar wilt stellen maar kunt u niet op woensdag 13 september aanwezig zijn? Breng deze dan bij Healthclub Juliën, Provincialeweg 16 in Lienden of in de kantine van s.v. Olympia.

De ruilmiddag is een gezamenlijk initiatief van Welzijn Rivierstroom, sportvereniging Olympia Ochten, Sportkoepel Neder-Betuwe, gemeente Neder-Betuwe en het Jeugdsportfonds.