Ontmoet burgemeester Kottelenberg in uw dorp Echteld

Dinsdag 17 oktober om 20.00 uur in De Hoge Hof in Echteld

Een uitnodiging voor de inwoners en verenigingen/organisaties in Echteld:  kom op dinsdag 17 oktober vanaf 20.00 uur naar dorpshuis De Hoge Hof voor een informele ontmoeting met burgemeester Kottelenberg.

Inwoners van de andere dorpen in Neder-Betuwe kunnen te zijner tijd op een andere datum ook een uitnodiging tegemoet zien.

Dorpenbezoek

Jan Kottelenberg is bijna een half jaar burgemeester van Neder-Betuwe en ontmoette inmiddels al veel inwoners en organisaties. Maar natuurlijk heeft hij nog lang niet ‘iedereen’ gesproken. Daarom gaat hij in het laatste kwartaal van 2017 op dorpenbezoek om verder kennis te maken.

Echteld

Als eerste is het dorp Echteld aan de beurt. Op 17 oktober is burgemeester Kottelenberg vanaf 20.00 uur in dorpshuis De Hoge Hof aan de Voorstraat 10. Hij nodigt inwoners en leden van verenigingen en organisaties van harte uit om daar ook naar toe te komen. De koffiestaat klaar om 19.30 uur. U hoeft zich tevoren niet aan te melden.

Burgemeester A.J. (Jan) Kottelenberg van gemeente Neder-Betuwe

Kottelenberg: ”Ik hoop de 17de heel veel mensen te ontmoeten in een informele en gezellige sfeer en nog meer te weten te komen over Echteld en zijn inwoners.”