Gratis bollenpakket voor buurtplantsoen

Aanvrage voor 6 oktyober

Stop eens een bolletje in de grond!  Gratis bollenpakket voor bewonersgroepen

Weet u een stukje groen in de openbare ruimte dat geschikt is om bollen te planten? En bent u in de gelegenheid om samen met de buren uit de straat of leden van de vereniging  aan de slag te gaan? Vraag dan een gratis bollenpakket aan bij onze gemeente!

Groene burgerparticipatie

Met de regeling groene burgerparticipatie in openbaar groen wil de gemeente Neder-Betuwe een groen en bloeiend Neder-Betuwe stimuleren. En dan mag het groen best eens een vrolijk kleurtje krijgen. Een aantal bewoners, scholen en dorpsverenigingen heeft inmiddels mooie groene initiatieven in gang gezet om berm, plantsoen, groenstrook of schoolplein te vergroenen en te verfraaien.  Met de gratis bollenpakketten wil de gemeente nog meer bewoners stimuleren om de openbare ruimte in kleur en bloei te zetten.

Aanvraag voor 6 oktober

Stuur een e-mail vóór 6 oktober naar pberg@nederbetuwe.nl met vermelding van de locatie waar u de bollen zou willen planten. Voorwaarde is dat het gaat om een locatie in de openbare ruimte. Als tegenprestatie vragen we u om in het voorjaar een foto te maken  en die naar de gemeente te sturen. Denk eraan: de bollen moeten voor eind oktober onder de grond zijn gestopt!

Krokussen in de Hoodstraat in Kesteren

Krokussen in de Hoofdstraat in Kesteren