Gemeente Neder-Betuwe nodigt inwoners uit voor themabijeenkomst ‘Gast van de raad’

op woensdag 27 september om 16.45 uur in het gemeentehuis.

De gemeenteraad van Neder-Betuwe nodigt inwoners van harte uit voor de themabijeenkomst ‘Gast van de raad’ op woensdag 27 september om 16.45 uur in het gemeentehuis van Neder-Betuwe in Opheusden.

Tijdens deze bijeenkomst komt u meer te weten over hoe de gemeenteraad en de gemeente werken en besturen. Aan bod komt ook hoe je als inwoner betrokken kunt zijn bij het reilen en zeilen van de gemeente en hoe je invloed kunt uitoefenen.

In de afgelopen jaren is de vergaderstructuur aangepast en verbeterd. Inwoners hebben meer en gemakkelijker gelegenheid om in te spreken en om mee te denken over voorgenomen besluiten.

Wilt u hier mee over weten? Kom dan naar deze bijeenkomst die om 16.45 uur begint met een broodjesmaaltijd. Meld u zich uiterlijk 22 september aan via griffie@nederbetuwe.nl. Bellen kan ook: naar tel. 14 0488.