Eerste ruilbeurs sportkleding een succes

Een gezamenlijk initiatief van gemeente Neder-Betuwe, Preventieteam en Sportkoepel.

Een initiatief van de gemeente Neder-Betuwe en uitgevoerd door het Preventieteam samen met de sportkoepel.

Gemeente Neder-Betuwe is een nieuw initiatief rijker: de sportkledingruilbeurs. De eerste vond plaats op 13 september tijdens de Nationale Sportweek. Er kwamen veel gezinnen met kinderen naar de ruilbeurs in sporthal De Linie Ochten.

Kinderen groeien snel en voor je het weet is nieuwe sportkleding/sportmateriaal noodzakelijk. Om iedereen in staat te stellen om hun kinderen te laten sporten en sportkleding een tweede

ronde te bieden, is de beurs georganiseerd.

Uniek sporten

In sporthal De Linie Ochten na het penaltyschieten met Rob Benschop

Tegelijkertijd stond de naschoolse buurtsport in sporthal De Linie in het teken van zaalvoetbal. Wethouder Rob Benschop reikte aan de winnaars van het penaltyschieten een bidon van ‘Uniek Sporten’ uit.

‘Uniek Sporten’ maakt het mogelijk dat ook inwoners met een beperking kunnen sporten.

Meer informatie

Kijk op www.unieksporten.nl of neem contact op met Suzanne van Rooijen, via e-mail Susanne.van.Rooijen@geldersesportfederatie.nl