Bent u op 27 september te gast bij de raad?

Om meer te weten te komen het raadswerk en hoe u invloed kunt uitoefenen.

De gemeenteraad van Neder-Betuwe nodigt inwoners uit voor de themabijeenkomst ‘Gast van de raad’ op woensdag 27 september om 16.45 uur in het gemeentehuis van Neder-Betuwe in Opheusden.

Tijdens deze bijeenkomst komt u meer te weten over hoe de gemeenteraad en de gemeente werken en besturen. Aan bod komt ook hoe je als inwoner betrokken kunt zijn bij het reilen en zeilen van de gemeente en hoe je invloed kunt uitoefenen.

In de afgelopen jaren is de vergaderstructuur aangepast en verbeterd. Inwoners hebben meer en gemakkelijker gelegenheid om in te spreken en om mee te denken over voorgenomen besluiten.

Laat u zich over dit alles informeren op de bijeenkomst op 27 september die om 16.45 uur begint met een broodjesmaaltijd. Graag even aanmelden (uiterlijk 22 september) bij de griffie via griffie@nederbetuwe.nl. Bellen kan ook, tel. 14 0488.

Buiten bij de raadszaal en luidklok gemeentehuis Neder-Betuwe