Werkzaamheden Rijnbrug bij Rhenen

Rijkswaterstaat voert van 23 t/m 27 oktober onderhoud uit aan de Rijnbrug over de Nederrijn bij Rhenen.

Rijkswaterstaat voert van 23 t/m 27 oktober onderhoud uit aan de Rijnbrug over de Nederrijn bij Rhenen. Tijdens de werkzaamheden wordt de brug in beide richtingen afgesloten. Weggebruikers moeten rekening houden met een langere reistijd van ongeveer 30 minuten.

Afsluitingen

De werkzaamheden in de vier nachten van 23 tot 27 oktober vinden plaats tussen 19.00 uur en 06.00 uur. De brug is dan in beide richtingen afgesloten.

Omleidingen

Gele borden ter plaatse geven informatie over de werkzaamheden en omleidings- en adviesroutes. Omleidingsroutes gaan via de A50, A12, A15 en N225. De weggebruiker moet rekening houden met langere reistijd tot ongeveer een half uur. (Brom)fietsers hebben in beide richtingen gewoon doorgang. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Overzicht omleidingsroutes

Werkzaamheden

De werkzaamheden aan de Rijnbrug bestaan o.a. uit reparatie van het wegdek en de voegovergangen. De snelwegen, bruggen en viaducten in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Uitgelicht