Kom ‘De Scrabbles’ aanmoedigen bij Grande Finale Grote DigiTaalStrijd 2017

Op donderdagavond 26 oktober vanaf 19:00 uur is de Grande Finale van de regionale Grote DigiTaalStrijd 2017 in het die middag door prinses Beatrix kersvers geopende cultuurgebouw Zinder aan de Rechtbankstraat 1-3 in Tiel.

Ronald Giphart schreef het dictee en leest het zelf voor. Team ‘De Scrabbles’ met Maaike Seure, Mariska van Beusichem en Rita Roodbeen strijden namens gemeente Neder-Betuwe mee. Ze hebben zin in de battle: "Taal en digitaal zijn belangrijk in onze samenleving en iedereen moet kunnen meedoen. In onze gemeente besteden wij veel aandacht aan het tegengaan van laaggeletterdheid door voorlichting en informatie en we ondersteunen inwoners op de digitale (snel)weg. Door mee te doen met deze DigiTaalStrijd vragen wij extra aandacht voor het belang van een goede (digi)taalontwikkeling."

Wie zin heeft om de Scrabbles bij de Grande Finale op 26 oktober aan te moedigen, die is welkom. Het belooft een afwisselende avond te worden. Kijk voor het programma op www.grotedigitaalstrijd.nl.

Grote DigiTaalstrijd