Hulp nodig om uw tuin winterklaar te maken?

Voor mensen uit de gemeente Neder-Betuwe met een laag inkomen en fysieke beperkingen bieden 20 leerlingen van Helicon te Kesteren een helpende hand.

Heeft u of iemand uit uw omgeving hulp nodig om de tuin winterklaar te maken? Leerlingen kunnen helpen bij het verwijderen van bladeren, vegen, schoffelen, eenvoudig snoeiwerk en wellicht nog bloembollen poten. We zijn opzoek naar 10 tuinen binnen Neder-Betuwe. Leerlingen kunnen nog voor de kerst helpen en anders wordt het begin 2018.

U kunt zich opgeven via onze site www.welzijnrivierstroom.nl via het aanmeldformulier. Voor vragen kunt u contact opnemen met Esther Seijkens op telefoonnummer 06-33421037.