Gouden huwelijksjubileum voor echtpaar Van Suilichem-Jansen uit Opheusden

Op donderdag 5 oktober is het vijftig jaar geleden dat de heer H.C. van Suilichem en mevrouw H. van Suilichem-Jansen trouwden.

Op donderdag 5 oktober is het vijftig jaar geleden dat de heer H.C. van Suilichem en mevrouw H. van Suilichem-Jansen trouwden. Namens gemeente Neder-Betuwe bracht wethouder Rob Benschop het gouden bruidspaar felicitaties en bloemen.

Echtpaar Van Suilichem

Henk van Suilichem (80) is geboren in Kesteren, Henny van Suilichem-Jansen (74) zag het levenslicht in Driel. Zij zijn in 1967 in Heteren getrouwd. Het echtpaar kreeg vijf zoons en er zijn inmiddels 13 kleinkinderen.

Henk van Suilichem heeft zijn hele leven een autobedrijf gehad, een familiebedrijf. Henk heeft het van zijn vader overgenomen en na vele jaren gaf Henk het weer door aan een zoon. “En zelfs in die tijd hing hij nog altijd rond en deed hij klusjes”, vertelt Jan, één van de zoons. Henny had haar handen vol aan het mannen-huishouden, maar daarnaast hielp ze nog op vele terreinen mee in het autobedrijf, zoals bij de benzinepomp en de boekhouding.

Op een later moment staat het echtpaar met familie en vrienden feestelijk stil bij het gouden huwelijksjubileum.

Echtpaar Van Suilichem
Foto's door 3JetFotografie Ochten

Uitgelicht