Gerrit Stam nieuwe gemeentesecretaris/ algemeen directeur gemeente Neder-Betuwe

In de persoon van de heer mr. G.S. (Gerrit) Stam krijgt gemeente Neder-Betuwe per 1 december 2017 een nieuwe gemeentesecretaris/ algemeen directeur.

In de persoon van de heer mr. G.S. (Gerrit) Stam krijgt gemeente Neder-Betuwe per 1 december 2017 een nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur. Hij volgt mevrouw drs. M.G.J. (Mariet) Nijhuis-Quanjel op die een aantal jaren interim-gemeentesecretaris/algemeen directeur was; zij gaat met prepensioen.

Gerrit Stam (60) is geen onbekende in gemeenteland. Hij werkte eerder in vergelijkbare functies bij de gemeenten Zuidlaren, Drimmelen, Lingewaard en Hof van Twente. Stam is getrouwd en heeft twee kinderen. Hij woont in Huissen.

Gerrit Stam

De gemeente Neder-Betuwe is voor hem niet onbekend. “Ik ben geboren in Ochten dus het voelt in zekere zin als thuiskomen. De eerste indrukken van de gemeentelijke organisatie zijn positief. Ik heb de indruk dat ik in een energieke en zelfbewuste organisatie terecht kom. Ik kijk er erg naar uit om vanuit mijn nieuwe rol een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van de gemeente en zijn organisatie en verheug me op de komende samenwerking met het college, de gemeenteraad en de medewerkers.”