Fondsendisk te leen

Vrijwilligersorganisaties die op zoek zijn naar geld kunnen de ‘FondsenDisk’ lenen. Vrijwilligerssteunpunt Neder-Betuwe stelt de FondsenDisk gratis ter beschikking.

Vrijwilligersorganisaties die op zoek zijn naar geld kunnen de ‘FondsenDisk’ lenen. Vrijwilligerssteunpunt Neder-Betuwe stelt de FondsenDisk gratis ter beschikking. De FondsenDisk is het meest complete en betrouwbare overzicht van meer dan duizend Nederlandse fondsen. Het zijn fondsen op het gebied van maatschappelijk werk, cultuur, volksgezondheid en charitas.

Cd-rom

De FondsenDisk bestaat uit een database op cd-rom met zoek- en selecteerfuncties. Met de FondsenDisk krijgt de gebruiker gemakkelijk toegang tot een overzichtelijk dossier met alle relevante informatie. Naast zoeken en selecteren kan de gebruiker vanuit de FondsenDisk e-mailen, websites bezoeken, brieven schrijven en andere documenten maken. De gegevens zijn afkomstig van de fondsen zelf, waarmee de informatie optimaal betrouwbaar is. Welzijn Rivierstroom heeft een abonnement op de FondsenDisk en ontvangt jaarlijks de nieuwste versie. De FondsenDisk kan verenigingen en stichtingen helpen om gericht te zoeken naar financiering voor projecten.

Vrijwilligersorganisaties in Neder-Betuwe

Vrijwilligerssteunpunt Neder-Betuwe leent de FondsenDisk alleen uit aan vrijwilligersorganisaties die actief zijn in de gemeente Neder-Betuwe. Neem, om de FondsenDisk te lenen, contact op met Vrijwilligerssteunpunt Neder-Betuwe via telefoonnummer 0344-602337 of email vrijwilligersnederbetuwe@welzijnrivierstroom.nl

Uitgelicht