Doe mee aan de actie ‘Kleur je gezin’! Een activiteit voor het hele gezin!

Opvoeden gaat niet altijd vanzelf en kan best lastig zijn.

Opvoeden gaat niet altijd vanzelf en kan best lastig zijn. Ongeveer een kwart van de ouders maakt zich wel eens zorgen over de opvoeding en de helft hiervan voelt zich regelmatig tekortschieten. Soms zitten de oplossingen in onverwachte hoek en loop je daar tegenaan door ‘out of the box’ te denken en ‘buiten de lijntjes’ te kleuren. Want iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal en eigen behoeften, niemand hoort in een hokje.

Het is heel simpel. Haal uw kleurplaat op bij het gemeentehuis of de Kernpunten van de gemeente:

• Kleur met het hele gezin de kleurplaat.
  • Schrijf als ouder/verzorger een originele opvoedingstip waarin u ‘buiten de lijntjes’ kleurt.
  • De mooiste kleurplaat met de leukste opvoedtip winnen een leuke prijs en wordt gepubliceerd.
  • Vul uw gegevens volledig in en lever deze weer in bij de Kernpunten of gemeentehuis.

Dit kan tot en met vrijdag 6 oktober 2017.

Wat gebeurt er met uw nominatie?

• Het preventieteam selecteert een gezin met de mooiste kleurplaat en de leukste opvoedingstip en neemt op 9 oktober contact met u op, als u gewonnen heeft.
  • Uw gezin wordt dan op woensdagmiddag 11 oktober uitgenodigd om de prijs in ontvangst te nemen die samen door het preventieteam en de wethouder zal worden overhandigd.

Week van de Opvoeding