Burgemeester Kottelenberg bezoekt IJzendoorn en Kesteren

7 november: IJzendoorn; 8 november: Kesteren; 13 november Dodewaard; 14 november: Ochten; 27 november: Opheusden

7 november: IJzendoorn

Een uitnodiging voor de inwoners en verenigingen in IJzendoorn: welkom op dinsdag 7 november in Dorpshuis Ons Tehuis aan de J.R. Zeemanstraat 12a voor een informele ontmoeting met burgemeester Kottelenberg. Inloop vanaf 19.45 uur, start avond is om 20.00 uur. U hoeft zich tevoren niet aan te melden.

8 november: Kesteren

De inwoners en verenigingen van Kesteren zijn van harte welkom voor een verdere kennismaking met de burgemeester op woensdag 8 november in het Dorpshuis aan de Nedereindsestraat 27a. Inloop vanaf 19.45 uur, start 20.00 uur. Aanmelding tevoren is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen.

Dodewaard, Ochten en Opheusden

Op 13 november is de burgemeester in Dodewaard (Nannenberghuis), op 14 november in Ochten (Dorpshuis) en op 27 november in Opheusden (Notenbalk).