Benieuwd naar gezondheid, welzijn en leefstijl van volwassenen en ouderen in Neder-Betuwe?

U bent van harte welkom bij de bijeenkomst op woensdag 25 oktober om 19.30 uur in het gemeentehuis in Opheusden. Tijdens een college-informatieavond wordt een presentatie gehouden door de GGD over de ouderen- en volwassenenmonitor. De GGD en de gemeente Neder-Betuwe nodigen inwoners, instellingen en verenigingen van harte uit bij deze presentatie gezondheid en welzijn in Neder-Betuwe.

Er worden cijfers over volwassenen en ouderen gepresenteerd, zoveel mogelijk per kern uitgesplitst, op het brede vlak van gezondheid. De avond duurt tot uiterlijk 21.00 uur, vragen stellen is mogelijk.

Gezondheidsmonitor

U bent van harte uitgenodigd om op 25 oktober om te komen kijken!

Voor vragen kunt u contact opnemen met Maaike Seure, tel.14 0488 of e-mail: mseure@nederbetuwe.nl.

Wij hopen u te begroeten op 25 oktober!