26 oktober: financieel spreekuur in gemeentehuis

Aanstaande donderdag, 26 oktober, is er van 18.00 – 19.30 uur financieel spreekuur voor inwoners.

Een aantal vrijwilligers van Welzijn Rivierstroom is aanwezig in het gemeentehuis voor zaken als het invullen van formulieren, hulp bij moeilijke (juridische) brieven, aanvragen bijzondere bijstand, toeslagen, betalingsregeling of bijdrage uit minimaregelingen, stopzetten van abonnementen of loterij, aanvragen van AOW of ‘Studeren en dan?’, voor jongeren.

Er zijn aparte spreekkamers zodat in alle rust en met privacy overlegd kan worden.

De data van de volgende spreekuren in 2017 zijn: 9 en 23 november en 7 en 21 december.