Uitnodiging om mee te denken over accommodatiebeleid in Dodewaard

Op 14 november om 19.00 uur in de ontmoetingsruimte van gezondheidscentrum Steegakker in Dodewaard

Stichting Ons Dorpsleven Dodewaard en gemeente Neder-Betuwe nodigen betrokkenen van harte uit op 14 november om 19.00 uur in de ontmoetingsruimte van gezondheidscentrum Steegakker in Dodewaard om mee te denken over de toekomst van accommodaties in het dorp Dodewaard.

Gemeente Neder-Betuwe is bezig om het accommodatiebeleid in de kern Dodewaard uit te voeren. Wij signaleren in deze kern een aantal zaken: het dorpshuis - eigendom van Stichting Ons Dorpsleven - is te groot om effectief te blijven exploiteren en is bovendien verouderd. Ook in sporthal De Eng - gemeentelijk eigendom - is sprake van een overcapaciteit en dit kost de gemeente jaarlijks geld.

Beide eigenaren zijn op zoek naar oplossingen voor deze problemen en willen daar betrokkenen graag bij betrekken: gebruikers en voormalige gebruiker van de sporthal of het dorpshuis of clubs die elders zijn gehuisvest.